3791_1040002196021237_5760629081423096339_n

Fjala “shërim” në Kur’an është përmendur vetëm dy herë.

1- Për Kur’anin ka thënë që është shërim.
Dhe
2-Për mjaltën.

Nëse ke probleme psiqike shpirtërore sherohu me Kur’an.
Nëse ke probleme shëndetësore trupore shërohu me mjaltë.

Muzafer Ramadani

Share

Check Also

Vrasja e skifterit përse e urdhëroi Profeti (savs)?

Vrasja e skifterit përse e urdhëroi Profeti (savs)? Skifteri ose qifti ( arab. الحِدَأة – …