zjarri

Ibn Kajimi ka thene : Fjala ALLAHU EKBER e shuan zjarrin.

Ka ndodhur ne Bagdad ne kohen e Ibn Kajimit dhe ne Damask ne kohen e Ibn Tejmijes me shoke, madje edhe para tyre se kur iu ka rene zjarri kane bertit Allahu Ekber dhe eshte shuajtur zjarri.

Nese njeriu i mbeshtetet Allahut me sinqeritet me besnikeri dhe me vertetesi te plote, Allahu ia bene nje lloj miresie krijeses se Tij qe ta nxjerre nga nje lloj rreziku, nga nje lloj sikleti.

E mesova nga hoxhe Mustafa Terniqi.

Share

Check Also

Kurora e mburojës dhe mbrojtjes

Kurora e mburojës dhe mbrojtjes Bismil-lahil-ledhi la jedur-ru me’a-ismihi shej’un fil-erd…