bajram ne vende te ndryshme

Fitër Bajrami në vendet islame

Besimtaret mysliman ne mbare boten shenuan festen islame te Fiter Bajramit. Pamjet ne vijim vijne nga Palestina, Egjipti, Turqia dhe Bosnja

Palestina

Palestina

Egjipt

Egjipt

Egjipt

Turqi

Turqi

Bosnje

Bosnje

Gaza

Gaza

/mesazhi/

Check Also

Stambolli, metropoli më i sigurt në botë

Stambolli, metropoli më i sigurt në botë Sipas mesatares së krimeve Stambolli është qyteti…