Fara e Mbreterve fara që shkatërron Sihrin dhe Xhindët për 1 javë

Vetitë shëruese:

– Kundër gëlbazës.

– Forcon shikimin.

– Pastron zorrët dhe stomakun.

– Rrit aftësinë për seks.

– Pastron gjakun.

– Kundër magjisë.

– Kundër syrit të keq.

– Kundër shkeljes së xhindit.

– Kundër depresionit.

– Kundër stresit.

– Kundër mërzitisë.

– Kundër lodhjes.

– Kundër gjëndjes së keqe mendore.

 

PËRDORIMI:
Merr një kokërr farë mbreti, i hjek levorën që ka fara dhe bërthama që mbetet shtypet mirë dhe pasi të shtypet hidhet në një gotë 100ml Qumshtë dhe pihet, kjo mënyrë përdoret çdo 3 ditë njëherë pasi efekti i saj arrihet dhe vrehet me jashtëqitje të shpeshtë brenda 24oreve, personat që kanë anemi duhet pasur më shumë kujdes.

Check Also

Ju këshilloj ta përdorni këtë temjan indian, pasi ai ka ilaç kurues për shtatë sëmundje

Umm Kajs bint Mihsan r.a. tregon se e ka dëgjuar Pejgamberin a.s. të thotë: “Ju kësh…