Është koha ti kthehemi vlerave natyrore

– Fitoterapia është po aq e vjetër sa vetë jeta, “qeniet e para njerëzore kanë jetuar në harmoni me natyrën duke qëndruar të shëndeteshëm, dhe kjo është harmonia që natyra synon të rivendosë për ne.”

“Naturopatia është një sistem i mjekësisë tradicionale në të cilën me anë të Fitoterapisë dhe me metoda të ndryshme natyrore administrohet për të promovuar shëndetin dhe për të arritur shërimin, duke e stimuluar forcën vitale të trupit”.

“Ai që në shpirtin e tij mbart etjen për të përshkruar gjatë jetës gjithë horizontin e vlerave, ka të nevojshme vetëm një gjë: shëndetin e mirë që vazhdimisht fitohet dhe duhet fituar”.

Check Also

Ju këshilloj ta përdorni këtë temjan indian, pasi ai ka ilaç kurues për shtatë sëmundje

Umm Kajs bint Mihsan r.a. tregon se e ka dëgjuar Pejgamberin a.s. të thotë: “Ju kësh…