Nëse do ta dëgjoni, vetja do ju duket fare kot para tij. Edhe pse në Elbasan e shohin me keqardhje.

Por, nëse do të flisje me atë, edhe filozofët më të njohur do ta kishin zili.

Në një video të shpërndarë nga informim.al do të kuptoni se çfarë fshihet përtej asaj që ne imagjinojmë.

Se sa e pamëshirshme dhe e padrejtë është kjo jetë. Se sa i hollë është pragu që e ndan qenien tonë për të qenë dikush në këtë botë.

Dëgjojeni Avniun, këtë “filozof të mjerimit” se çfarë thotë për punën, shkencën, ligjin, njeriun etj.

https://youtu.be/12Wsu-bjdHw

Check Also

Karateja është jetë për ne. Aty i kemi të gjitha

Dinastia e karatesë Backa me 250 medalje: “Karateja është jetë për ne. Aty i kemi të…