natyra medito

 

Ai që interesohet për ty shpesh..

 

do prej teje që edhe ti të interesohesh për të.

 

Ai që përkujdeset për ty..

 

do prej teje që të përkujdesësh për të.

 

Ai që të dhuron dashuri..

 

e pret prej teje të njëjtën gjë.

 

Zakonisht atë që ne ua japim të tjerëve me të vërtetë kemi edhe vet nevojë për të.

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Check Also

Mendimet e shëndosha çojnë në veprime të drejta dhe të shëndosha

Dijetari i madh Ibn Kajjim el- Xheuzijje, Allahu e mëshiroftë, në librin e tij El-Fawa’id,…