Disa njerëz, e marrin mësysh edhe vetveten e tyre! Shejh Sead el Atik

Disa njerëz, e marrin mësysh edhe vetveten e tyre! Shejh Sead el Atik

Posted by Udha e Besimtareve on Sonntag, 7. Januar 2018

 

Check Also

Duaja Kur dalim nga shtëpia (Të mjafton, të mbron dhe të udhëzon, dhe të largohet Shejtani )

Kur dalim nga shtëpia: Muhammedi alejhi selam thotë: ” Kush thotë kur del nga shtëpia: BIS…