DISA KESHILLA PAS SHIKIMIT TE  SHUME PACIENTEVE ME SYRIN E KEQ (AIN / HASSAD)

1. Mos reklamoni martesën tuaj të lumtur në mediat sociale.

2. Mos reklamoni shtatzëninë në mediat sociale.

3. Mos reklamoni arritjet e fëmijëve tuaj në mediat sociale.

4. Mos reklamoni blerjet tuaja të shtrenjta në mediat sociale

KUPTOJENI KETE RRETH JETS …

1. Jo të gjithë do të jenë të lumtur për ju.

2. Shumica e komenteve “të këndshme” që merrni janë thjesht false.

3. Ju tërheq vetëm syrin e keq për ju dhe familjen tuaj.

4. Thjesht tërheqni njerëz xhelozë në jetën tuaj.

5. Ju nuk e dini se kush po i ruan fotografitë tuaja dhe po kontrolloni azhurnimet tuaja.

6. Ju me të vërtetë duhet ta ndaloni këtë pasi mund të prishë jetën, familjen, martesën dhe karrierën tuaj.

BESONI ME – Mediat sociale ndonjëherë janë sytë e djajve, veshët dhe gojët, mos bini në grackën e djajve. Lëreni një pjesë të jetës tuaj të mbetet private.
The Ruqya Services Ebu Tharr

Check Also

Rukje per namazin, ke problem me namazin ?