cifti
DISA FJALË PËSHPËRITËSE PËR BURRIN DHE GRUAN !
– Disa fjalë pëshpëritëse për burrat:
Mos u lëkund në kërkimin e faljes kur e dëmton gruan.
Shikoje në sy, dhe shprehja ato fjalë keqardhjeje, që ajo t’i lexon nga sytë e tu, e t’i dëgjon me veshët e saj dhe t’i ndjen me zemrën e saj.
Dije se dashuria nuk vazhdon, përveçse kur themeli i saj është respekti dhe nderi!
– Disa fjalë pëshpëritëse për gruan:
Ji e bindur në jetën tënde dhe mos i merr lakmi të tjerëve se si jetojnë. Kënaqu me gjithë atë që e posedon dhe përkujdesu që atë ta zbukurosh dhe ta përmisosh.
Gjithnjë rri e buzëqeshur. Ti je drita e shtëpisë dhe parfumi i saj.
Bëje që zemra jote të posedon dry, edhe atë vetëm se me një çelës, që e posedon burri yt!!
Ju të dy jeni ata që do ta bëni shtëpinë të lumtur!!
Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Share

Check Also

Që kur filluam ta praktikojmë këtë këshillë, hajri dhe nafaka na vinin nga të gjitha anët

Para tre vjetëve vizitova një shoqe shumë të dashur pasi që ajo ishte martuar. Jetonin bas…