agjerimi

– Disa dobi të agjërimit:

– Të edukon në devotshmëri
– Të edukon për mirësi ndaj të tjerëve
– Të edukon për programimin e kohës
– Të edukon me moral të mirë
– I bashkon njerëzit në një kohë pa dallim race apo nacionaliteti

Share

Check Also

Ndikimi i hurmes dhe ujit ne iftar

Ndikimi i hurmes dhe ujit ne iftar Iftari edhe ne aspektin fetar e edhe ne ate mjekesor, p…