Disa dobi nga libri:

– Largimi i mërzisë dhe kotësisë
– Largimi nga njerëzit e padobishëm
– Zgjidhja e gjuhës dhe përfitimi në aspektin gjuhësor
– Zhvillimi i trurit dhe të menduarit
– Shtimi i njohurive dhe dobia nga ato
– Përfitimi nga biografitë e njerëzve të sukseshëm dhe të urtë gjatë historisë
– Qetësimi shpirtëror dhe shtimi i vetëbesimit
– Përforcimi i imanit,sidomos gjatë leximit të librave me tëmatikë islame,etj.

Check Also

Vaksina është vrasësi më i madh – Dr. Prafull Vijayakar, (i famshëm në botë)

Vaksina është vrasësi më i madh… Një fëmijë i shëndetshëm i lindur është i sëmurë me…