Dielli lind; dhe me të shkëlqen gjithmonë edhe shpresa ..

që ta largon nga ne dëshpërimin .. dhe ta hedh andej – këtej pikëllimin dhe dhembjen.

Dielli lind; dhe me të lind edhe dielli i optimizmit dhe shpresës në çdo vend ..

të na jep një shtytje të fortë për jetesë; për qëndrueshmëri, për luftë dhe për punë.

Çdo mëngjes është shpresë dhe optimizëm .. çdo mëngjes është i bukur .. me gjithë atë që e bartë me vete!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

 

Check Also

KURIOZITETI QE DIJETARI MUSLIMAN E KA REGJISTRUAR QE PARA 1000 VITESH

KURIOZITETI QE DIJETARI MUSLIMAN E KA REGJISTRUAR QE PARA 1 MIJE VITESH Para më shumë se 1…