lulet

Burri i tha gruas në shaka: A ka burrë më të bukur se sa unë?!

Ajo .. heshti, e pastaj tha: Nuk e di!

Burri tha: Atëherë a ka më të mirë se sa unë?!

Ajo tha: Po ashtu, nuk e di!

Burri i tha: Apo burrë më të butë dhe më të ndjeshëm se sa unë?!

Ajo tha: Nuk e di!

Burri i tha: E si nuk e di?!!

U përgjigj: Po, nuk e di!

Burri si u mërzit, e ajo, u kthye dhe i tha: Si të shikoj tjetrin nga burrat kur ti je me mua! Si t’ia drejtoj sytë tjetrit kur ti je kënaqësia ime, dhe si të mos jem e kënaqur që të kam burrë, kur Allahu nga caktimi i Tij e bëri të jesh burri im në dynja dhe me lejen e Allahut edhe në Xhenet!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Check Also

Që kur filluam ta praktikojmë këtë këshillë, hajri dhe nafaka na vinin nga të gjitha anët

Para tre vjetëve vizitova një shoqe shumë të dashur pasi që ajo ishte martuar. Jetonin bas…