dynjaja
Dhemb.. kur ti mungon dhe askënd nuk e merr malli për ty.
Dhemb.. kur humbësh dhe nuk mund të gjesh dikë që të merr.
Dhemb.. kur të vret përmallimi çdo herë kur të vijnë kujtimet.
Dhemb.. kur e zbulon budallallëkun tënd, mirëpo koha vetëm se ka kaluar.
Dhemb.. kur ndonjëri prej tyre të gënjen dhe ti e di, mirëpo i beson, sepse e do.
Dhemb.. kur e ndërton një ëndërr dhe ajo nuk realizohet.
Dhemb.. kur e gjen veten të vetmuar nga ai që e dashurove.
Dhemb.. kur kultura jote bëhet adresa e budallallëkut tënd.
Dhemb.. kur ndokush ta jep besën për diçka dhe i pari të tradhton.
Dhemb.. kur vdes, duke qenë i gjallë, dhe askush nuk të mëshiron.
Dhemb.. të jetosh në këtë dynja dhe të mos gjesh njeri që i kupton ndjenjat e tua dhe të mos e respekton veprimtarinë tënde në këtë dynja.
Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Share

Check Also

Që kur filluam ta praktikojmë këtë këshillë, hajri dhe nafaka na vinin nga të gjitha anët

Para tre vjetëve vizitova një shoqe shumë të dashur pasi që ajo ishte martuar. Jetonin bas…