Degjoje kete sure mbi nje ore ose thuje me gjuhe ( me zemer dhe bindje;koncentrim maksimal mundesisht edhe sy mbyllur)

Me thuaj cka po ndjen realisht … (pastrim nga hasedi dhe njollave te sihrit te fryre dhe nyjeve)

Share

Check Also

Rukje për frikë

  Rukje për frikë Per me teper kontakotni ne kete adrese https://www.facebook.com/ruk…