Nuk ka dite qe deti te mos i kerkoj Zotit, qe ta lejon ti mbyse njerezit, pasi konsumojne Miresite e Tij dhe adhurojne dike tjeter !
Malet i thone: O Zot na lejo ti shkaterrojme njerezit sepse ata konsumojne Miresite e Tua dhe adhurojne tjeter kend !
I thot edhe Toka: Me lejo o Zot ti perbij njerezit pasi konsumojne Miresite Tua dhe adhurojne tjeter kend !

Por, Allahu ua kthen: ” I lini, pasi edhe ju sikur ti kishit krijuar, do ti Meshironit.”
(Hadiith)

Check Also

Murtaja në fjalët e profetit Muhamed alejhi selam

Murtaja në fjalët e profetit Muhamed -alejhi selam- Në lidhje me këtë sëmundje janë përcje…