lumturi

Ç’ka do te thote për ty lumturi …!?

Në një referendum të bërë në rreth 16 mije persona ku u pyetën:
Se ç’do të thotë për ta të jesh i lumtur?

U përgjigjën:
38% se lumturi për ta është dashuria…
ndërsa 28% shikojnë se lumturi do të thotë kënaqësi…
17% e shikojnë se lumturia është shëndeti…
7% thanë se lumturia është në martesë
3% thanë se lumturia është në fëmijë….
2% thanë se lumturia është në udhëtim…

Ç’ka do të thotë lumturi për ty ???

Përktheu dhe përshtati: U. Abdullah

Check Also

Vaksina është vrasësi më i madh – Dr. Prafull Vijayakar, (i famshëm në botë)

Vaksina është vrasësi më i madh… Një fëmijë i shëndetshëm i lindur është i sëmurë me…