fara e zeze

Mungesa e selenit shkakton rënien e flokëve (alopeci),miopati dhe atitris.

Shkencëtarët kanë zbuluat se kokërra e zezë është shumë e pasur me selen.

Mënyra e të ushqyerit tonë dhe evropian është shumë e varfër me selen,kurse mungesa e tij shkakton shumë probleme shëndetësore.

”Përdorëni rregullisht këtë farë të zezë,sepse ajo përmban në vete ilaç për çdo sëmundje.” Muhamedi alejo selam

Check Also

Vaksina është vrasësi më i madh – Dr. Prafull Vijayakar, (i famshëm në botë)

Vaksina është vrasësi më i madh… Një fëmijë i shëndetshëm i lindur është i sëmurë me…