Çfarë mund të bëjë depresioni dhe hidhërimi

Dr.Rusell Cecil nga Instituti i Mjekësisë në Universitetin e Cornell-it ka vendosur katër të shtrira për artritisin:
1 – Mosmarrëveshjet bashkëshortore
2 – Vështirësitë financiare dhe shqetësimi
3 – Vetmia dhe shqetësimi
4 – Mëria dhe mllefi.
Dr.William Mark Gaungli,duke ligjëruar para Federatës Amerikane të Dentistëve,tha: “Ndjenjat jo të gëzueshme si shqetësimi dhe frika,mund të ndikojnë shpërndarjen e kalciumit në trup dhe si rrjedhojë preishjen e dhëmbëve.”

Check Also

Vaksina është vrasësi më i madh – Dr. Prafull Vijayakar, (i famshëm në botë)

Vaksina është vrasësi më i madh… Një fëmijë i shëndetshëm i lindur është i sëmurë me…