Vetitë e cajit janë jashtëzakonisht të dobishme për organiz

min, pasi ata jo vetëm që hidratojnë trupin, por edhe ndihmojnë në eliminimin e toksinave, qetësim e relaksim.

Besoni apo jo, në botë ka më shumë se 3000 lloje cajërash, të gjithë me specifikat e tyre.

Nëse keni nevojë për gjumë, antistres, reati, energji, dhe shumë benefite të tjera, shiheni fotografinë me shpjegime dhe vendoseni një caj pas iftarit! /MESAZHI/

Check Also

Ju këshilloj ta përdorni këtë temjan indian, pasi ai ka ilaç kurues për shtatë sëmundje

Umm Kajs bint Mihsan r.a. tregon se e ka dëgjuar Pejgamberin a.s. të thotë: “Ju kësh…