caj per prostate
Epilobium parviflorum. (epilobi,mlecika)

Çaj për prostatë

Çaji nga kjo bime ka dhene rezultata te mira kundra zgjerimit te prostates dhe pezmatimin e saj,si dhe per problemet e traktit urinar,veshkat dhe fshikzes urinare.Ndihmon ne problemet e urinimit te shpeshte dhe te veshtirsuar. Per caji perdoret e gjithe pjesa mbitokesore e bimes (herba).

Permban: flavonoide, kvercetrin, kvericetin, miricitin, sitosterol, vitamin C i karotin.

Nga bima e thare dhe e imtesuar merret nje luge e voge dhe pervlohet me 250ml uje te vale,mbulohet per 15 minuta pastaj kullohet dhe pihet 2 here ne dite,preferohet ne mengjes para buke dhe ne mbremje.

Sheron me sukses pezmatimin e prostates,(prostatitis) e cila vjen si rrjedhoje e bakterijeve E.coli,Klebisella,Proteus etj.

Caji nga kjo bime ndihmon edhe te semuret me kancer ne prostate.

Check Also

Terapia për ejakulim të hershëm (mos kenaqësi në mardhënie intime bashkshortore)

Terapia Pas sabahut njëqind herë të deklarohet: ”La ilahe il-lallahu vahdehu la sherike le…