caj majaselli

Caj Majaselli

Bari i majasëllit në saje të tanineve, esencës etj rekomandohet si nje mjekues i mir i majasellit. Përgaditja: Një lugë gjellë nga përzierja hidhet në një xhezve me një filxhan ujë dhe zihet në zjarr per 5 minuta. Lihet i mbuluar 10 minuta dhe pasi kullohet, mund të pihet i ëmbëlsuar ose jo 2-3 herë në ditë.

Check Also

Ju këshilloj ta përdorni këtë temjan indian, pasi ai ka ilaç kurues për shtatë sëmundje

Umm Kajs bint Mihsan r.a. tregon se e ka dëgjuar Pejgamberin a.s. të thotë: “Ju kësh…