Stresi është një reaksion natyror i organizmit ndaj presioneve të jashtme ngacmuese. Njeriu ka nevoje per një zhvillim normal, fizik e psikik.

Vetite: Perzierja bimore synon te menjanoje pagjumesite e shkalles se pare ose te dyte, te forcoje kujtesen dhe te aktivizoje trurin ne pune gjate dites.

Perberesit: Lule bliri, milce, lule basani, rozmarine, borzilok, mender, etj.

Pergatitja: Ne nje gote uje zjejme 1 luge (gjelle) me bimen per 2 minuta. Çaji pihet ne mbremje

Check Also

Terapia për ejakulim të hershëm (mos kenaqësi në mardhënie intime bashkshortore)

Terapia Pas sabahut njëqind herë të deklarohet: ”La ilahe il-lallahu vahdehu la sherike le…