10344251_723480671026891_7053153204896032671_o

Çaj anti stres dhe forcus kujtese 


Vetitë: Përziereje bimore synon të menjanojë pagjumsitë e shkallës se parë ose të dytë,të forcoj kujtesen dhe aktivizojë
trurin në punë gjatë ditës . 
Përdorimi :Në një gotë me ujë ziejmë një lugë gjelle me bimën për 2 min .

Çaji pihet ne mbrëmje.
Përbërsit :
Lule bliri , milic lule balsami rozmarin borzilok mendër 
Perdorusit :Nuk ka efekte anësore

Check Also

Ju këshilloj ta përdorni këtë temjan indian, pasi ai ka ilaç kurues për shtatë sëmundje

Umm Kajs bint Mihsan r.a. tregon se e ka dëgjuar Pejgamberin a.s. të thotë: “Ju kësh…