gruaja e bukur

BUKURIA BURON NGA BRENDËSIA E SHPIRTIT

Njerëzve të mirë nuk ju ndryshohen vetitë edhe nëse ju ndryshohen gjendjet. 

Bujari mbetet bujar edhe nëse varfërohet. 

Falësi mbetet falës edhe nëse i bëhet padrejtësi. 

Disa fytyra mbeten të bukura edhe kur qortohen.

E disa të tjera trishtuese edhe madje kur qeshen. 

Bukuria buron nga brendësia e shpirtrave dhe s’ka lidhje me pamjet e fytyrës. 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Share

Check Also

KURIOZITETI QE DIJETARI MUSLIMAN E KA REGJISTRUAR QE PARA 1000 VITESH

KURIOZITETI QE DIJETARI MUSLIMAN E KA REGJISTRUAR QE PARA 1 MIJE VITESH Para më shumë se 1…