Banane plotësisht e pjekur!

Sipas Kërkimit Shkencor Japonez, banania plotësisht e pjekur me pikëza të errëta mbi lëkurë të verdhë prodhon një substancë të quajtur (faktori tumor nekrozë), i cili ka aftësinë për të luftuar qelizat abnormale. Sa më shumë pikëza të errëta që ka, aq më i lartë është ndikimi i saj në forcimin e imunitetit. Prandaj, sa më e pjekur banania, aq më të mëdha janë cilësitë e saj anti-kancer.

Bananet me lëkurë të verdhë e me pikëza të errëta janë 8 herë më efektive në rritjen e numrit të qelizave të bardha të gjakut sesa bananet në versionin e lëkurës së gjelbër.

Ushqimi me 1-2 banane në ditë rrit imunitetin.
Ju lutemi shpërndajeni këtë dhe Qëndroni të shëndetshëm.

Check Also

Interesat

Interesat Në procesin e jetës, njeriu zgjeron çdo ditë kontaktin me botën që e rrethon, de…