Babai

Babai është burri që më nuk përsëritet asnjëherë në jetë dhe askush nuk e mbush boshllëkun e tij. Babai është palltoja e sigurisë në netët e jetës që ndryshojnë.

O Allahu ynë, zgjatja jetën dhe përmirësoja punët.

Përkthim : Valdet Kamberi

Check Also

Emri “ALLAH”

Argument për këtë emër kemi fjalën e Allahut të Lartësuar: “Allahu është vetëm një Allah; …