Avokadot jane fruta te dobishme për shëndetin dhe funksionimin e mitrës dhe po ti dalloni ngjasojne me kete organ. Hulumtimet bashkëkohore tregojnë se kur një grua ha nje avokado ne jave, ajo balancon hormonet e lindjes,rritet pesha e foshnjes ne barkun e nenes edhe parandalon kancerin ne qafën e mitrës. Eshte interesante fakti se avokados i duhen pikerisht nëntë muaj të rritet nga nga çelja e luleve deri tek frutavat e pjekura, ashtu si një fëmijë njerëzor!

Check Also

Maca, ushqimi i përsosur për dëshirën seksuale, crregullimet hormonale, ankthin, mungesën e energjisë dhe gjumin

Ushqimi i përsosur për dëshirën seksuale, crregullimet hormonale, ankthin, mungesën e ener…