Aplikimi i Hixhames tek fëmijë!

Shumë nga njerzit pyesin a mundë ta bëjnë edhe fëmijët hixhamen!? Cila është mosha ku mundë ta aplikojn fëmijët atë? Perse aplikohet hixhamja tek fëmijet!?

Nuk ka ndonjë problem që fëmijë ta aplikojn hixhamen ndërsa mosha kur mundë të fillojn ta praktikojn është që nga mosha 3 vjeqare, shkaqet e aplikimit te hixhames tek femijët janë të shumta ndër ta është!

~Urimini i pa vullnetshëm
~ngecjet në të folur( Belbëzimi)
~Stresi
~Agresivitet
~Hiperaktivitet
~ Moskoncentrimi në mësim
~Konstipacjoni(kapsllëku)
~Diarre(Barkëqitje)
~Problemet me apetitin
~Problmet me gjumin
~Alergjitë e ndryshme
~Bronhitisi
~Astma Etj.

Përgatiti inf.Qendresa Paqarizi( E çertifikuar pēr Hixhame)

Check Also

Migrena apo kokëdhembja migrenoze dhe trajtimi me Hixhame !

Migrena apo kokëdhembja migrenoze dhe trajtimi me Hixhame ! Migrena mund të japë dhembje t…