AHMED DAVUTOGLLU

POROSI TË QARTË DREJTUAR POLITIKANËVE SHQIPTARË

Ajo që është me rëndësi është të neutralizohen ata që përpiqen ta bëjnë Ballkanin një vend në të cilin nuk mund të jetohet.
Ballkani ka natyrën më të bukur në botë, qytetet më historike dhe njerëzit më të mirë.
Nuk duhet t’u jepet rast atyre që përpiqen t’i përçajnë këta njerëz, por Ballkani duhet të ruhet si një rajon i paqes dhe stabilitetit.
Ballkani është vend ku jetohet, e jo rajon nga i cili iket.

Check Also

Nesër në Ankara hapet spitali më i madh në Evropë

Spitalin në mënyrë solemne do te hapë presidenti i Turqisë, Erdoğan. Spitali është me kapa…