” Agjerimi eshte mbrojtje…!”
(Muhammedi salAllahu alejhi ue selem)

Dr. Tom Berns thote:
” Pamvaresisht se une e fillova agjerimin me qellim qe te pakesoj peshen e tepert te trupit, por une kuptova se agjerimi eshte shume i dobishem per te aktivizuar trurin, i cili ndihmon te shikosh sa me qarte dhe me ide te reja, perqendrime emocionale. E ndiej se jam pastruar edhe nga ndjenjat negative si zilia, xhelozia, deshira per te mbizoteruar te tjeret dhe mu larguan edhe ndjenjat e merzise. ‘

 

Check Also

3 librat qe Mjekesia Islame ju preferon që t’i lexoni duke qene ne shtepi ne kete kohe

Kurani Famelarte – Ramazani eshte  muaji I Kuranit andaj lexim I kuranit ne kete mua…