dua nje bebe

Njeriu në mitër qëndron i mbështjellur, duke i mbledhur gjunjtë, e duke i afruar duart afër gjoksit, por, edhe në vazhdimin e jetës, ai përsëri pëlqen që këtë veprim ta bëj, duke ndjerë kënaqësi në këtë! Pra, shtrihet në shtrat, i mbledh gjunjtë, dhe duart i vëndon afër gjoksit, njëjtë si dikur kur ishte brenda mitrës! A thua përse?!!

 

Agron Islami

Share

Check Also

Vaksina është vrasësi më i madh – Dr. Prafull Vijayakar, (i famshëm në botë)

Vaksina është vrasësi më i madh… Një fëmijë i shëndetshëm i lindur është i sëmurë me…