Simptomat të prekjes të mësyshit dhe hasedit

Shejhu i madh i rukjes, Halid el-Hibshi, thekson se:

Fryerja e barkut pa asnjë shkak medicinal, rënia e vazhdueshme e flokëve tek gratë, shikimi në ëndërr se ndokush gruan shtatzane e godet në barkë me shqelm dhe gjatë natës ajo aborton, këputja e madhe e trupit, shpatullave dhe të ndenjurit sytë vetëm në gjumë, janë sindrome të prekjes të mësyshit dhe hasedit!

Dijetari Halid El-Hibshi thekson poashtu se, nuk duhet bazuar vetëm tek një simptom, por duhet bashkuar të gjitha që të diagnostifikohet përfundimisht i sëmuri se nga çka realisht ai është duke vuajtur!

Degjoje kete rukje per sherim nga mesyshi cdo dite me nijet sherimi dhe qetesi maksimale

Check Also

Rukje për frikë

  Rukje për frikë Per me teper kontakotni ne kete adrese https://www.facebook.com/ruk…