a e ke ditur

Poqese gjatë bisedës kollitet pa nevojë, dije se e ka një shqetësim që është duke e shqetësuar në ato momente, ose nëse gjuhën e çon tek dhëmballa, kurse nëse i tërheq hundët fuqishëm pa nevojë biologjike, dije se ke të bësh me një egocentrik të fortë i cili nuk mërzitet nëse të lëndon!

Agron Islami

Share

Check Also

Mendimet e shëndosha çojnë në veprime të drejta dhe të shëndosha

Dijetari i madh Ibn Kajjim el- Xheuzijje, Allahu e mëshiroftë, në librin e tij El-Fawa’id,…