zemra

Muhamedi,- salallahu alejhi ue selem!,- ka thënë:
” Në trup gjendet një copë mishi, nëse ajo është e mirë, i tërë trupi është i mirë, nëse ajo është e prishur, i tërë trupi është i prishur.
Kjo copë mishi është zemra.”
(Buhariu dhe Muslimi).

Share

Check Also

Emri “ALLAH”

Argument për këtë emër kemi fjalën e Allahut të Lartësuar: “Allahu është vetëm një Allah; …