• Thuaj faleminderit me buzëqeshje. Kur bashkëshorti juaj bën një punë të shtëpisë, falenderojeni me të vërtetë. Ai do të dijë se ndihma e tij nuk merret si “obligim”, por vlerësohet edhe më shumë.
  • Silluni mirë me nënën e tij, sic ju dëshironi që burri juaj të jetë i sjellshëm me nënën tuaj. Trajtojini vëllezërit e motrat e tij si të tutë dhe babanë e tij si tuajin, dhe ju do të shihni se sa do t’ju respektojë.
  • Nëse ai është i zemëruar me ju dhe fillon të bërtasë, lëreni sa të qëtësohet. Pastaj do të shihni se lufta do të përfundojë shumë më shpejt. Pastaj, kur ai është i qetë, mund t’i tregoni anën tuaj të tregimit dhe si dëshironi që ai të ndryshojë diçka.
  • Tregoni burrit tuaj se e doni shumë, dhe thuajeni këtë shpeshherë.
  • Lëreni të dalë me miqtë e tij, veçanërisht nëse janë njerëz të mirë. Nxiteni që ai të dalë, kështu që ai nuk ndihet “i bllokuar” në shtëpi.
  • Mos i shtroni të gjitha problemet tuaja me burrin tuaj sapo ai të hyjë në shtëpi. Jepini atij një pushim të vogël mendor.
  • Përgatit ose porosit ushqimin e tij të preferuar. Pasi të kthehet në shtëpi nga puna në një ditë të zakonshme, befasoni burrin tuaj me darkën e tij të preferuar. Ai jo vetëm që do të jetë i kënaqur që të ketë ushqimin që i pëlqen më së shumti por do të vlerësojë kohën dhe përpjekjet që ju kaloni për përgatitjen e ushqimit të tij.

Check Also

SI TË MARRIM GUSUL? – LARJA PAS MARRËDHËNIEVE INTIME

SI TË MARRIM GUSUL? Pas marrëdhënieve intime, guslin duhet marrë ashtu siç ka vepruar i Dë…