3 sugjerime vellazërore për Shqiptarët e dashur në Shkup dhe më gjerë.
1. Mos u frikeso nga vdekja se ajo eshte caktuar kur don i Madhi Zot dhe asnje fenomen natyror nuk e ndryshon ate.
2. Perfito nga realiteti i termeteve per tu bere me i devotshen dhe lidhur me shume me Krijuesin!
3. Çdo sprove kalon me kerkim falje dhe lutje te sinqerta. Zoti i Gjithesise na mbrofte te gjitheve!

Check Also

Lexoje – Krimbi i arrës..

Lexoje Krimbi i arrës.. Krimbi i arrës, e hap një vrimë në lëvoren e saj dhe hyn brenda. B…