1. Kurani Famelarte – Ramazani eshte  muaji I Kuranit andaj lexim I kuranit ne kete muaj ben rifreskimin e zemres ,trupit dhe mendjes suaj.

shkarkoje ——Kurani Famelartë ———–shkarkoje

 2. Mjekesia e Pejgamberit- Nje liber qe te nxit qe te mesosh per shendetin, ne menyre kejt tjeter.

shkarkoje———Mjekesia e Pejgamberit —–shkarkoje

 3. Mos u trishto – Nje nder librat me te shitur ne bote te psikolgjise me saktesisht Psikologjise Islame

shkarkoje——-Mos u trishto —-shkarkoje

Check Also

Nuk e dëgjon suren Jusuf i dëshpëruari, vetëmse qetësohet

Ibn Ata, Allahu e mëshiroftë ka thënë: “Nuk e dëgjon suren Jusuf i dëshpëruari, vetë…