internetMë shmë se 204 milionë emaile janë dërgohen çdo minutë, ndërsa 47 mijë aplikacione janë shkarkuar. Sipas një studimi të Intel, 20 milionë foto, dhe 6 milionë faqe në Facebook shihen për një minutë, ndërsa në YouTube shihen 1.3 milionë video.

“Ajo çfarë shumë njerëz nuk  shohin është rritja e tmerrshme e përdorimit të internetit në celular, i cili ndikon në sasinë e të dhënave të trafikut në rrjet”, thotë një përfaqësuese e Intel. /albeu.com/

Check Also

Për 2 javë, Sony shet 2.1 milionë PlayStation 4

Njerëzit kanë blerë 2.1 milionë njësi të PlayStation 4 në mbarë botën që kur konsoli debut…