10 POROSITË PËR RAPORTET ME NJERËZ
1. Fol me njerëzit
2. Buzëqeshu njerëzve
3. Thirri ata me emrat e tyre
4. Bëhu i dashur dhe bashkëpunëtor
5. Bëhu i sinqertë
6. Interesohu sinqerisht për njerëzit
7. Lëvdoji me fisnikëri
8. Ruaji ndjenjat e njerëzve
9. Çmoji mendimet e tyre
10. Tregohu i gatshëm për t’i ndihmuar

Check Also

KURIOZITETI QE DIJETARI MUSLIMAN E KA REGJISTRUAR QE PARA 1000 VITESH

KURIOZITETI QE DIJETARI MUSLIMAN E KA REGJISTRUAR QE PARA 1 MIJE VITESH Para më shumë se 1…